Snö och frost

Vaknar upp till en vit värld med lite snö och frost. Temperaturen ligger på ca -1,9 grader och det är mörkt än. Jag har nyss kommit upp och snart ringer Tobias klocka också.
Usch vilka mardrömmar jag har haft. Minns inte någon av dem speciellt bra men vet att jag har vaknat till och från sen klockan var runt 4 tiden.

Hoppas den här vita vackra världen håller i sig idag så jag får ta del av den mer i dagsljus också. Har nu en ledig helg efter den här arbetsdagen och det ska bli så skönt. I eftermiddag ska vi åka med svärmor och hennes kille till Nors kyrka, där ska vi sätta ljus och sen kolla in kyrkan och sockenstugan. Tror det var något våffelcafe också i stugan, får se om vi kommer att äta något. Jag ser fram emot det.

Vad som blir annars ikväll blir film och mys som alltid. Kanske lite glögg och annat gott. Får se på det. Hoppas ni får en fin dag, jag ska försöka få en så bra dag som möjligt. Jag har mått dåligt de senaste dagarna så därför har jag inte varit så aktiv här. Nåväl, ha nu en fin dag. Bjuder på en gammal bild.


Kommentarer
Postat av: Josefina

Jag har saknat dina inlägg men hälsan går såklart först! Hoppas du mår bättre nu. Härligt med snö eller hur? Skickar en stor piggekram till dig här genom cybern! Såklart hjälper det bättre med en kram irl men det är lite svårt att ge så hoppas det går bra ändå! Stor kram!!! :)

Svar: Ja, jag har saknat er. Jag vill inte att min blogg ska stå stilla helt så jag har då som dagens skratt och sånt som jag kan sticka in lite här och var. Men ibland orkar man bara inte skriva långa texter eller göra videos. Hälsan kommer ju först precis som du säger. 😊 Jag mår bättre nu men det är inte helt bra. Naw, vad go du är. 💜💜 Kramar tillbaka
Anna

2016-11-04 @ 13:07:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0