Åh vad jag saknar dig!!

Nu är hösten här och vintern antogande. Första hösten och vintern utan min bästa kompis någonsin! Känns tungt och veta att du inte kommer finnas där för att busa i lövhögen eller i snön, att du inte kommer sitta på skyffel när man försöker skotta snö och ingen buse som hoppar omkring och är allmänt tokig med mig.

Jag kommer saknar våra härliga promenader, våra stunder ute i naturen och sen komma in i värmen och värma sig vid kaminen tillsammans med dig.

Du var verkligen den perfekta kamraten, den perfekta killen som någonsin kommer att finnas. Allt vi upplevt tillsammans och allt som du har gjort för mig och familjen. Känns tungt och veta att du inte kommer att trängas i köket och vara i vägen när jag gör köttbullar eller annat gott, att inte få ge dig julbordet som du skulle ha eller att få skicka julkort till dig.

Jag vet att du var en hund men för mig var du mer än så. För mig var du min lillebror, min kille, min bästa vän, min ögonsten, min bebis och våra goaste Nalle som jag fick privilegiet att få lära känna. Varje jul ska firas till ditt minne min underbara älskling!


Kommentarer
Postat av: Joseuba

Aldrig kul att mista sitt husdjur eller snarare familjemedlem som det faktiskt blir! Fint att minnas honom och hedra hans minne! Det mår nalle gott av i hundhimlen! Kram till dig! :)

Svar: Nej, det är aldrig kul. Tackar :)
Anna

2016-10-08 @ 18:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0