Att be om hjälp

Något som jag har funderat på ett tag är detta med att be om hjälp. Då tänker jag som när man köper nya möbler eller något annat sånt. Köper du nya möbler på IKEA så kan du få mot en liten betalning hemleverans och ihopsättning. Jag tycker inte det skadar att lägga ut den summan på det då man kanske inte har någon i sin närhet som kan hjälpa en med att bära eller sätta ihop. Det kan också vara så att den ena partnern inte kan bära pga olika orsaker. Kvinnan kanske är gravid, har ryggproblem eller något annat.

Det är inte skamligt att be om hjälp och betala en liten summa för det. Så vad gör det om jag vill lägga pengarna på det om jag har råd? Varför ska jag slita mer än vad jag orkar för att sen höra att man ändå är krävande av andra? Om jag betalar för mig så är det väl ingen skada? 

Många gånger har jag fått hört att jag är krävnade när jag bett om hjälp men sen tycker personen i fråga att jag inte ska ta hjälp av butiken. Så hur ska jag då göra? Nu har jag kommit på det, jag skiter i vad alla andra tycker och betalar om det  är möjligt. Det är min ekonomi, mitt liv och min kropp. Jag vill bära barn och måste då vara rädd om min kropp. 

Nej, det skadar inte och ta hjälp av butiken och betala för det. Det är min rätt som kund att göra det.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0