God morgon

En jobbig och krånglig dag igår, så jag orkade inte skriva igår kväll som jag tänkte.

Började med orolighet i kroppen på morgonen och sen någon timme senare när jag skulle iväg så kör jag ut från parkeringen, ingen trafik och allt är lugnt. *PANG*

Jag bara va i hela h*lvete va det? Jag fortsätter köra till däckverkstaden då jag skulle byta däck. När jag kommer dit så får jag se att bilen typ hänger på bakdäcken. Får i alla fall däcken bytta och jag åker hem. Ringer verkstan i Grums och får prisförslag och sen så ringer jag till en här i Karlstad som är specialiserade på dessa bilar (Citroën) och idag ska jag lämna där för en kontroll.

Efter samtal med pappa så kan det bli en ny bil istället men vi får se vad de säger först. När jag ringt färdigt alla samtal så ställde jag mig i köket och gjorde lite köttbullar för jul. När det var klart så la jag mig på soffan och kollade hem till gården och sen blev jag jättetrött så jag la mig på sängen och somnade. Sov tills Tobias kom hem, då låg vi där och myste. Han fixade middagen sen och när det var klart så diskade han och jag gjorde de mer köttbullar. Gjorde på ett kilo igår. När vi var klara med det så blev det soffan och tv:n. Gick och la mig sen för natten vid tiotiden då jag var trött som attans.

Nu är det en ny dag och jag hoppas att denna blir bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0