God morgon

Vilken vacker höstmorgon att vakna upp till. Temperaturen är ca 2.9 grader och solen skiner och fin blå himmel. Jag har sovit supergott i natt, Tobias med som jag har märkt. Men vi var rätt slitna båda två också efter en aktiv dag. Det var supermysigt igår när vi pysslade tillsammans och sen när vi åt gott och tände ljus och allt.

Ligger nu i soffan och kollar på tv:n och myser. Ska snart ta frukost och Tobias har redan åkt till jobbet. Vi ska mötas upp ner i city senare för att fixa lite saker. För övrigt idag så ska jag planera mitt julschema, alltså städning, bakning och andra förberedelser.

Många kommer tycka det är tidigt men de som tycker det får tycka det. 😊 Jag vill ha tid på mig och pyssla till det på mitt vis. Förra året fick jag göra annorlunda eftersom vi var nyinflyttade, så det var svårt göra på mitt vanliga sätt.

Hihi, det kommer bli så mysigt här. 😍 Nu när vi har fått i ordning ännu mer. Jaja, nu får jag sluta skriva och fixa frukost istället. Ha nu en fin dag allesammans. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0