Konflikter i min hjärna

Usch! Nu står vi utan bil. Igår när jag skulle åka iväg så hör jag ju världens smäll bak i bilen och det visade sig vara komplicerat att laga. Så man kan köra korta sträckor med bilen men inte mycket att lita på.

Var ju till verkstan idag och de tittade på det. De tyckte det var bättre att sälja bilen som den är och jag känner mig enig med dem. Dock gör jag inget utan ha diskuterat med Tobias och andra familjemedlemmar. Jag har ju fått en större familj nu och har många jag kan diskutera med.

Det som känns extra jobbigt är att jag är van att kunna åka hur som helst till min familj och jag är inte van att vara utan bil och bo i Karlstad. Så just nu pågår det en inre konflikt där ena sidan säger att jag ska rymma från allt och skita i allt men andra sidan (förnuftet) säger att jag ska stanna och kämpa. Den negativa sidan vill inte vara vuxen utan vara ett litet barn igen. Har ni haft några sådana här inre konflikter? Hur har ni löst dem? Det känns lite bättre efter att få ha gråtit ut, blivit ompysslad av Tobias och sms:at med Evah. Men det är ändå jobbigt.

Jag är så van att ha promenadväg hem till min familj och nu bor jag några mil från dem så att vara utan bil blir nu extra tungt för mig. Nu kan många tycka att jag är för beroende av dem men då får ni tycka det. Men jag ber er att hålla inne med de kommentarerna då jag inte kommer godkänna dem alls.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej
Inte kul att bilen krånglar....
Du kan inte ta bussen till din familj? Hoppas att det löser sig till det bästa. Ha en go helg

Svar: Nej, det är inte kul. Jo, men med bussen måste du planera mer i tid men har du bil så kan du åka iväg när du vill.
Anna

2016-10-28 @ 22:32:33
Postat av: Mathias

*kramar om* jobbigt läge där du :) det löser sig nog ^^ ni får skaffa en sån där familjebil ta hand om dig (Y)

Svar: Tackar 😊 Ja, det kommer lösa sig men det är jobbigt ändå.
Anna

2016-10-29 @ 05:09:44
Postat av: maria

hej Anna
Jag förstår dig verkligen , det är svårt utan bil när man är van det och att ha sin familj längre bort är svårt, det tycker jag ibland också, kämpa på min vän och tänk glada tankar. För en dag har du en ny bil och kan åka till din familj igen.
kram Maria Seterlund

Svar: Hejsan. Ja, det är tufft men jag har Tobias. Och familjen kommer hit till Karlstad i morgon. Men det som är jobbigt är att jag är van att kunna gå till familjen. Nu är det lite svårare. Men jag har nu en större familj och delar av den nya familjen är med och hjälper till precis som min egen familj. 😊
Anna

2016-10-29 @ 10:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0