Musiken är min bästa vän

Som förr så är musiken min bästa vän. Just nu är det Red Hot Chili Peppers som räddar mig från allt jobbigt. Så skönt att kunna få rymma in i musikens underbara toner och låtar.

Bara lyssna och njuta, låta tankarna bara fladdra förbi och just nu är det bara jag och musiken som finns. Alla onda tankar, alla jobbig känslor, all värk och förkylningen försvinner. Det som återstår är den lyckokänslan som fanns när jag såg bandet live i Stockholm med min kärlek.

Många gånger har musiken blivit min räddning från jobbiga stunder oavsett vad det än har varit. Allra mest när jag var ensam och utsatt för mobbning både i skolan och i yrkeslivet. Musiken är även min vän när jag är ute och går, när jag åker buss mm. Jag skulle aldrig kunna leva utan musik då den betyder så mycket för mig. Red Hot Chili Peppers musik är också så skön att lyssna på, den är så rockig utan att vara hård och skrikig.

Minns när jag hörde deras låt då 1999 de spelade den på MTV och det var Otherside och jag blev förälskad! Sen var jag fast med andra ord. Nu avgudar jag bandet och det lyckoruset jag kände på deras spelning har jag aldrig känt någonsin innan med musiken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0