Och regnet faller där ute

Idag fick jag börja tidigare då vi fick en sjukanmälan. Men jag var ändå uppe och redo så det var bara att gå iväg till jobbet.

Det rullade på med morgonens sysslor och jag trivs verkligen med att gå öppning. Jag får bättre rutin, jag mår bättre på alla sättovis. På lunchen stod jag i köket och sen avslutade jag mitt arbetspass i kassan. Efter jobbet så fixade jag lite hemma.

Grannen Tina kom över på fika och hon är verkligen trevlig och mysig. Hon är en vän till mina föräldrar och så jag har träffat henne lite innan i samband med att hon sydde min balklänning. Nu bor vi grannar och det är alltid mysigt att ha någon att umgås med ibland. Vi satt och drack te, åt hembakade muffins och pratade med tända ljus. Regnet faller ner där ute och hösten är verkligen här.

Jag sitter nu i skrivande stund och myser med mer te i myskläder under duntäcket och ser på mina favoritprogram. Tobias jobbar ikväll så jag har lite tid själv här. Hoppas ni har haft en fin dag, det har jag haft. 😊 En rolig dag på jobbet och härligt besök nu på eftermiddagen.


Kommentarer
Postat av: Evy

Ja det ä verkligen mysigt nu under hösten tända massa mysljus 😃

Svar: Jag har tända ljus nästa varje kväll. 😊
Anna

2016-10-19 @ 19:36:58
URL: http://nouw.com/mittlivommig
Postat av: Mathias

låter som en härlig bra kväll och en underbar dag :)

Svar: Ja, det var det. 😊
Anna

2016-10-19 @ 22:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0