Produktiv dag

När vi vaknade i morse så var temperaturen på ca 4 grader. Jag hade svårt att somna i går kväll då jag var alldeles för trött så kroppen kunde inte slappna av. Men när jag väl somnade så sov jag gott sen.

Vi klev upp strax efter åtta i morse och fixade frukost. Sen så började vi förbereda för dagen då vi hade ett stort projekt. Jag har även rengjort handfatet på toan och städat i vardagsrummet. Får passa på när man kan. Fick hjälp av svärmor och hennes kille. Mycket pyssel, plockande och tänkande. Blev en del oväsen med borren också.

För mig och Tobias så grejade vi från klockan var ca 9 till klockan var 16:30. Jag hade korta vilostunder under tiden svärmor och hennes pojkvän hjälpte oss. Jag kokade kaffe och plockade undan skräp och pysslade med allt sånt.

När de hade åkt så fixade jag och Tobias med det vi kunde göra själv vilket tog sin tid. Mycket att organisera och plocka i ordning. När vi var klara så plockade vi i ordning på allt runt om och sen gick vi ner till pizzerian och köpte mat. Kollade på filmen Big Eyes av Tim Burton och nu kollar vi på Harry Potter 5. Är rätt sliten nu men jag har tur som är ledig i morgon ändå. Jaja, hoppas ni har haft en fin söndag. 😊


Kommentarer
Postat av: Josefina

Åh visst är det kul att fixa iordning lägenheten? Älskar att renovera, pyssla och dona! Ska bli så spännande att se efterbilder på hur fint ni gjort när ni gjort om lite :)

Svar: Ja, det är så sjukt spännande och kul att pyssla. Sen när man har någon att dela allt med också. Det blir så mer speciellt då. Jag längtar tills jag kan dela med mig av bilder och videon. Men det tar tid att skapa. :)
Anna

2016-10-03 @ 09:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0