Åh, vilken underbar kväll!!

Helt jäkla seriöst!! Konserten var superbra och när de spelade mina favoritlåtar så grät jag av lycka.

De är så jäkla grymma och helt underbara!!! När de spelade Californiacation så exploderade det och publiken var i extas. Alla var helt trollbundna och total förlorade i musikens underbara värld!!

Vi kan snacka om öronorgasm ikväll med lyckorus. Tyvärr blev det inte så mycket bilder. Efter konserten köpte vi mat på MAX som vi tog med upp på rummet. Nu blir det natten så man orkar med morgondagen.


Kommentarer
Postat av: GeorgVanHalen

Känner några som var där och läst lite annat. Det enda jag fått höra kritik emot är "ljudet". Resten verkar varit toppen!

Jäkla jobb som gjorde att jag inte kunde gå :/

Svar: Okej. Ja, jag har också hört att ljudet skulle vara dåligt. Men jag kan inte hålla med riktigt om det då jag personligen tyckte det lät bra ut i den arenan. Kan ju också tänka att det har med tekniken och göra. Alltså den artisterna har med sig så att säga, om de värmer upp allt ordentligt osv. Förstår du vad jag menar? Det är ju viktigt att allt funkar som det ska mm.
Ja, du missade något. Jag var på väg att inte komma iväg själv pga olika orsaker. Men hade turen att kunna lösa det i sista minuten. :) Jag är så sjukt nöjd med att allt ordnade sig då jag har vela sett dem länge.
Anna

2016-09-11 @ 12:39:08
URL: http://georg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0