God kväll

En underbar dag där det har varit full rulle. Åkte till Grums först i morse och småplanerade inför bröllopet.

När det var klart så åkte jag hem till familjen och där blev det mat och babbel. Sen så kom Victoria (Sofies assistent) och vi fikade och hade trevligt. Hon köpte en hylla av mig så jag hade med den. Vilka underbara grabbar hon har, de var så charmiga och aktiva. Påminde om mig som barn med all överaktivitet och tjöt hela tiden. Inte en lugn stund. Sen kom regnet och ovädret.

Jag åkte hem och nu kollar jag på Idol och Tobias pysslar lite med spel. Vi har ätit lite gott och chillar nu med levande ljus. Ni vet sådär höstmysigt. 😊 Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit kanon.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bröllop? Va har jag missat nåt?

Svar: Nu under sommaren som var så förlovade vi oss. :) Och nu har vi börjar planera för bröllopet. :)
Anna

2016-09-24 @ 20:18:50
Postat av: Josefina

Åh vad kul med bröllop! Har ni tänkt er ett sommarbröllop då i anknytning till förlovningsdatum? :) Måste vara fantastiskt att få planera för sitt bröllop!

Själv får jag och sambon vänta med bröllop. Hade egentligen tänkt gifta oss innan vi skaffade barn men jag blev gravid innan så nu planerar vi för dop i december istället. Vi bestämde att bröllopet får bli när lilltjejen är lite större och kan gå med in med ringarna istället 😊 Är så avundsjuk på dig som ska få gifta dig med din drömprins! Längtar så tills det är min tur :)

Svar: Ja, det är kul med bröllop. Just nu har jag så mycket i mitt huvud med tanke på att jag planerar för jul redan och även för bröllopet. :P Tur att det finns en kalender att skriva ner allt i. :P Jag skulle tappa bort min rumpa i alla mina egna tankar just nu. :'D Vi har tänkt augustibröllop. Det är verkligen fantastiskt att få tänka, drömma och planera men samtidigt lite skrämmande då det är så mycket att tänka på.
Okej, jobbigt när man får vänta. :/ Mysigt med dop ändå, jag skulle vilja döpa våra barn men det får bli en senare fråga.
Anna

2016-09-25 @ 17:17:40
Postat av: Anonym

Åh all lycka till er berätta gärna mer hur planerna ser ut ni är ett fint par

Svar: Ja, allt kommer successivt. Men jag vill inte heller avslöja allt för mycket på en gång. :) Åh, tackar :) <3
Anna

2016-09-25 @ 19:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0