Hämtat ett efterlängtat paket

Hihi, idag har vi hämtat ett efterlängtat paket. Det är väl mest jag som längtat mest. 😜

Dagen har rullat på borta på jobbet och klockan gick fort. Det var mycket att göra så jag tänkte aldrig på klockan nämnvärt mycket. Fick mig en del goa skratt också. När jag hade slutat så gick jag hem och väntade in Tobias. Sen åkte vi till Bergvik och bytte ut ett par skor. Åkte vidare till ICA här och hämtade det efterlängtade paketet och åkte hem. Utanför står min kompis Catharina som skulle med mig och simma, Tobias hade bowlingträning så jag passade på att simma lite. Skönt att sträcka ut sig och röra på sig. Det blev hela 20 längder och det känns grymt bra. 😊 Efter simningen så åkte min kompis hem och jag gick upp till bowlinghallen.

Väl hemma så ligger paketet och väntar på oss. Öppnade det och det var det jag längtat efter. 😊 En vacker och fin planeringsbok. Helt underbar och mysig, ska nu köpa en passande penna till också. 😊 Hoppas ni har haft en fin dag.


Kommentarer
Postat av: Josefina

Åh vilken fin bok! Gissar att det ska bli kul att fylla i den :) Och spännande att planera! Är som sagt avundsjuk på att det inte är jag som får planera mitt bröllop men jag är SJUKT glad för er skull som ska få varandra för resten av livet :)

Svar: Ja, den är helt underbar! Jag ser verkligen fram att få skriva ner allt i den. Men det ska inte bli kladd i den så jag få ha ett vanligt block också. Men jag måste köpa en speciell penna till boken. Går ju inte an att skriva med vad som helst. :P
Har du någon ide till ditt bröllop? Jag hade inte en aning om vad jag ville ha när vi började våra planer. Många tjejer har ju drömt i en himla massa år men inte jag. Men nu har jag lite idéer i alla fall. :)

Åh, tackar :) <3
Anna

2016-09-28 @ 17:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0