Efterlängtat paket

Hej på er. Hoppas att ni har haft det bra idag. Min dag har varit bra och full av aktiviteter. Vaknade tidigt i morse och gick upp innan Tobias vaknade. Satt och planerade för fullt när han vaknade. Fixade sen frukost och jag åt kesoröra med skinka och gurka. Sen var det dags och fixa sig för dagen. Kom iväg till jobbet och där rullade det på. 


Under dagen fick jag besked om att mitt efterlängtade paket hade kommit till posten. Så efter jobbet gick jag dit och hämtade det. När jag kom hem så körde jag min hemmaträning, tvättade, duschade och öppnade paketet. I paketet låg min nya bågskytteväska. Jag har nu packat ner allt i den och det blev superbra. Den är verkligen fin och det känns sjukt bra. Nu får jag försöka komma iväg på bågskytten också. Blir tufft detta. 

Nu är Tobias hemma och jag har ätit lite. Det blev kokt ägg, skinka, majonnäs och vindruvor. Gott. ☺️ Vi ska nu se på tv och vila. Jag är trött som attans och har träningsvärk. Men skönt att träna och röra på sig. Ha nu en fin kväll allesammans och ta hand om varandra. ❤️ 


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej , kan du inte lägga ut lite tips å bilder på tränings övningar som du gör ..... så man får lite inspiration på hemma övningar 😀

Svar: Jag hade en serie för några år sen som hette Veckans Träning. Jag skulle kunna starta upp en ny serie. :) Hur vill du att det ska se ut? Video, bilder med text? Kom gärna med tips om hur det ska kunna se ut så fixar jag det. :)
Anna Hansen

2017-04-19 @ 22:16:54
Postat av: Therese

Vad kul 😀 , det är alltid kul med videos ! Fast gör de som du tycker är lättast för dig ! Kan ju kanske vara blandat med film å bilder !

Svar: Ska skissa på en ide och se vad som kan växa fram. :)
Anna Hansen

2017-04-24 @ 09:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0