En sjukt rolig dag

Hej på er. :) Idag har det varit en sjukt rolig dag med mycket händelser. Först började jag dagen med att fixa i lägenheten och på datorn. Sen när klockan var strax efter 10 så kom min kompis som jobbar för Mary Kay med produkter som jag beställ och sen för att se ut vilka färger vi ska använda till bröllopet. Som vanligt blev det mycket snack då vi är gamla vänner sen gymnasiet. 
Sen gick vi och käkade tillsammans på Street Friends och hade en trevlig stund. Så himla kul att umgås och bara chilla i övrigt. 
 
När hon åkte så kom Gengåvan och skulle hämta ett stort skåp som vi har haft i arbetsrummet. En bra förvaring men så stort och odrägligt. :P Skåpet är ju extremt stort och jag plockade ur lådorna och följde med ner. Men då glömer jag nycklarna och för att komma in i porten som då är låst här dygnet runt så måste jag ha med brickan som är på nycklarna. Men vart är nycklarna? Jo kvar i lägenheten och jag står alltså ute i bara sandaler och utan jacka. När jag upptäcker det så känner jag en lätt panik då mobilen också ligger uppe i lägeneheten. Men hittar en granne som kom och gick och hon var snäll och hjälpte mig. Haha, det man inte har i huvudet får man ha i benen. :P I alla fall så kom jag in och upp i lägenheten dock visste jag att Tobias skulle komma inom några minuter men ändå. 
 
När Tobias kom hem så åkte vi och veckohandlade, vi fick solen på expresshopen och det innebär att man får en gåva från butiken. Vi fick en vacker blommbukett. Och på tisdagar har de 5% rabatt för expresskunder och det visade sig att vi hade ytterligare 5% rabatt. När vi var klara med det så åt Tobias mat och sen var det mer eller mindre dax för oss att åka iväg till våra aktiviteter. Min träning gick superbra och jag känner mig sjukt nöjd med träningen. Jag hade en timme idag men det var helt okej eftersom jag är lite trött och sliten. Ska ändå till syrran i morgon efter jobbet och träna igen. På vägen från träningen och ner till torget för att ta bussen hem så gick jag förbi Valvet (köpcentrum) och där hade det hänt något. Men vet inte vad. 
 
Nu är jag hemma och har duschat och provat mina nya hudvårdsprodukter från Mary Kay. Ska snart ta något att äta och vänta på att Tobias kommer. Under tiden jag skriver så kollar jag på Helene Torsgårdens senaste video. Älskar verkligen hennes videos och hon är så jordnära och mysig person. Bjuder på lite bilder från dagen. :) Hoppas att ni har haft en lika fin dag som jag har haft trots vädret. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0