Manifestation- Rädda LSS

Nu är jag på väg till Göteborg för att delta i en manifestation. Det handlar om att rädda LSS, (Lag om stöd och service för vissa funktionshindrade). Regeringen skär ner på dem kraftigt och nekar till assistans. Många som inte kan äta själva, gå på toa själva, som är beroende av andra för att ens kunna överleva blir av med sin assistans för att regeringen ska "spara" pengar. 

Socialdemokraterna skulle ha sin partikongress där men efter händelsen igår så måste Stefan Löfven vara på plats i Stockholm. Så om det blir någon kongress vet jag inte. Men manifestationen blir av i alla fall. Det är RBU (Rörelsehindrade barn och ungdomar) som ordnar dessa manifestationer. Jag missade den som var under vintern här i Karlstad så jag tänkte gå den här gången. Ja, i Göteborg men det berör ändå hela landet eftersom att Socialdemokraterna skulle vara där eller är där. 

Hoppas på fint väder och en härlig dag och hoppas att ni får en fin dag. Mina tankar går till Stockholm och alla utsatta i vår värld. Ta hand om varandra, var rädda om varandra. Jag kommer filma under dagen så ni får ta del utav det. ☺️ Men jag är sjukt nervös inför denna dag och förväntansfull. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0