Movie weekend

Hej på er. ☺️ Hur har eran helg varit? Min har varit aktiv, först i fredags så jobbade jag och planerade en massa. På kvällen kollade vi på Star Wars - Rouge One och myste. Lördagen var jobb för min del och Tobias hade bowlingmatch. På jobbet rullade det på och det var mycket att göra. När jag kom hem från jobbet så fixade vi med det sista och sen fick vi besök av vår kompis Linda. ☺️ Vi hade filmkväll och såg på Drive med Ryan Gosling och sen Mad Max Fury Road. Mellan filmerna blev jag hungrig så vi gick och köpte lite mat. En mycket trevlig kväll med andra ord. 

Idag så fixade jag här hemma och så chillade vi till tv:n. När klockan var runt två så åkte jag till Grums och hämtade upp Evah. Vi åkte hem till henne och tränade. Skönt att röra på sig och stretcha. Sen satt jag hemma hos familjen och tog det lugnt en stund innan jag åkte hem. 

Väl hemma så tog jag mig en dusch, myste med min älskling och njöt verkligen av min lediga dag. ☺️ Nu sitter vi och kollar på mer film. Ser på Hulken i Marvelserien. En helg som har varit väldigt mysig och härlig. Dock ont i magen efter allt strunt jag åt igår. Så jag får dra ner ännu mer på det. Lite bilder från helgen då. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0