Bröllopsprogram

Hej på er. ☺️ Idag började dagen med kärlek och mys. Fixade frukost och sen efter frukosten så bakade jag kakor. Dock glömde jag bort vad varmt det blir när ugnen är på. Men det kändes bra att stå i köket och pyssla. Det tråkiga är att jag blir så snabbt trött nu. 

När jag var klar i köket så pysslade vi med programmet till ceremonin. För nu kunde vi skriva färdigt på datorn. Sen skrev vi ut alla och kollade hur vi skulle vika snyggt. Jobbigt nog så blev jag väldigt trött sen så jag fick lägga mig och vila. När jag hade vilat så ringde mamma och talade om de skulle ner till Bergvik och ville ta en fika. Så vi åkte till Bergvik och fikade med min familj. 

Väl hemma igen så tog vi det lugnt, pratade med svärmor och hennes kille. Planerade att jag skulle åka iväg till henne när Tobias ändå skulle till bowlinghallen. Innan jag cyklade till henne så började jag vika programmen. Satt hemma hos henne sen och planerade en hel del. ☺️ När jag kom hem så fortsatte jag att vika och det blev hela 48 stycken. Sen satte jag mig vid datorn och fixade lite. 

En härlig dag med andra ord. Och jag är så nöjd med den nya sadeln också. ☺️ Nu blir det natten här. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fin fjäril på väggen! Vet du vart den är köpt? 🙈

Svar: Tackar ☺️ Jag har fått den av mamma och vet inte vart den är köpt.
Anna Hansen

2017-08-02 @ 10:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0