Födelsedagsfirande

Hej på er. Jag var så himla trött igår kväll och orkade verkligen inte skriva alls. I alla fall så fyllde Tobias år igår och jag hade planerat in lite överraskningar mitt i all planering. 

Började dagen med kärlek och mys, sen fixade vi lite inför bröllopet. Ringde några samtal och sen var det dags för mig att göra mig iordning. Vi åkte ner till stan och gick in på en var sin bank och fixade med några saker. Sen gick vi till stans enda spelbutik som säljer kort och brädspel. Tobias handlade några saker där. När klockan sen var närmare två så gick vi till Harmonia Medical Spa och jag vaxade benen inför den stora dagen. Tobias satt kvar i väntrummet och läste i sin bok. När vi var klara där så gick vi mot nästa överraskning. 

Han listade ut rätt snabbt vart vi skulle men det är lite svårt att dölja. Vi gick till Texas Longhorn och åt god mat. Under tiden vi satt där så började det regna och sen kom det en regnskur till när vi tänkte gå så vi satt kvar en stund. Tobias fick också en present där av mig. ☺️ 
Gick sen ner till Hemmakväll och köpte godis, gick även bort till garnbutiken där jag köpte en grej för att hålla reda på diagramet som jag virkar efter. 

När vi kommer till bion så är jag verkligen supertrött och tog en liten vila innan filmen skulle börja. Så jag lyckades hålla mig hyfsat vaken under filmen. När vi kom hem så blev det sängen med en gång och lite tv. En fin dag med andra ord. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0