God morgon

Idag vaknar man till en lite gråmulen dag där solen försöker komma fram. Det blåser lite och det ser ut som att det ska komma regn senare idag. Nu är frukosten intagen och det blev mannagrynsgröt. Jag sitter och kollar på Hem till gården och låter frukosten sjunka ner. 


Igår så var det först att ringa några samtal och sen var det jobb. På jobbet rullade det på och man fick ett och annat gott skratt. Efter jobbet så åkte vi till fotografen som vi anlitade på bröllopet och hämtade våra foton. De blev verkligen superbra. 🙂 Under tiden som vi var där så får jag ett samtal. I samband med kursen specialpedagogik så ska vi har 5 veckor praktik. Det innebär att jag måste vara borta från jobbet, hur blir det då med pengar? Så jag mailade skolan och undrade om jag kunde lägga praktiken senare. Så skolan ringde och och sa att jag inte skulle börja med specialpedagogik utan eventuellt ta psykologi och ett tillvalsämne. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska läsa först. 
Efter att han fixat med allt det så åkte vi till Bergvik och handlade. Väl hemma igen så fixade vi middag och sen kollade vi på tv och myste resten av kvällen.

Nu ska jag se färdigt på tv.n och sen göra mig iordning för dagen. Hoppas att ni får en fin dag. 🙂Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0