Ingen bra dag

Usch idag är det en sådan där jobbig dag. Känns som att jag inte räcker till, att jag är en usel person, att jag misslyckas med allt jag vill göra. Vissa stunder funderar jag på hur Tobias kan älska mig.


Men för att må bättre så har jag tagit på mina ringar, tagit fram en bild på oss från bröllopet och ser på tv. Har även ätit resterna från äppelpajen han gjorde i söndags. Han jobbar kvällen ikväll och det är jobbigt då jag mår så risigt. 

Idag så är det en sådan dag där jag hatar mig själv, jag hatar min DAMP, hatar att min hjärna är så trög och idiotisk. Försöker att se allt jag redan har uppnått. Men det är svårt när man mår såhär. Känner mig bara så sjukt värdelös. Några ord som kan hjälpa en är dessa ord.

Men det är verkligen inte lätt att tänka på detta när man är nere. Det viktigaste är att man inte stannar på botten utan man tar sig upp till ytan igen. Vägen dit kan vara svårt men jag ska fasiken lyckas. Jag vägrar att misslyckas för att samhället inte kan göra sitt jobb. Jag vägrar att bli trampad på . Nu får det räcka med förnedring. Bara för att min hjärna sitter i rullstol så kan man inte behandla mig hur som helst.


Även jag har känslor, tankar och är en individ. Jag kan mer än vad många tror bara det att jag får aldrig chansen att visa det någon gång. Jag är en av de utstötta i samhället och jag vägrar!

Jag har världens bästa man, världens bästa familj och världens bästa vänner. Tack till er alla. ❤️


Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Såna dagar är aldrig roliga :( Kram kära syster <3

Svar: Nej det ä de inte. kram på dig med goa syster ❤️
Anna Hansen

2017-08-31 @ 14:01:58
URL: http://evahle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0