Tobias Bröllopstal

Hej på er, Tobias här.
Här kommer mitt Bröllopstal som jag läste upp i Lördags. Kan säga att jag var väldigt nervös att läsa upp det, efter det Anna sa så kändes som mitt inte var lika bra. Men jag hade fel, det kom tårar från flera utav gästerna.

 

Bröllopstalet:

 

Jag gick länge och längtade efter kärleken.

 

Längtade efter ge den, vara med någon, dela livet med.

 

Det som gjorde att jag blev kär i dig var att du är så lätt att prata med, vi kunde verkligen prata om allt och det var lätt att öppna upp sig för dig. Kände direkt från början när vi skrev till varandra att vi hade något speciellt på gång. Trivdes så bra med dig och kände hur mycket bättre jag mår. Att vi har gemensamma intressen gjorde mycket såklart men också egna intressen som vi delade med oss av till varandra.

 

Men det tog tid innan jag kunde släppa in dig helt i mitt liv, jag kände att jag ville ha dig i mitt liv så får jag lov och ändra på visa saker. Och det har inte varit så lätt för mig alltid, stora förändringar tar tid för mig men varje förändring känner jag att det har blivit bättre i mitt liv. Jag längtar varje dag till att få komma hem till dig och bara få vara, det är så härligt.

 

Vi har haft motgångar men har möte dem tillsammans och inte stängt ute varandra och vi har växt tack vare det.

 

Du sätter andra framför dig själv, vilket är en så fin egenskap som du verkligen visar i din omsorg av familjen. Nu ska vi skapa en ny familj och jag kan inte tänka mig någon bättre person att göra det med, det kommer bil tuffa tider å glada tider, tillsammans så fixar vi det.

 

Älskar dig Anna.

 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fint!

Svar: Ja det var det verkligen. :)
Anna Hansen

2017-08-09 @ 13:41:41
Postat av: Carola

Så fint tal. <3 :-D

Svar: Ja det var det verkligen. <3 :D
Anna Hansen

2017-08-09 @ 17:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0