Veckan som har gått

Hej. Jag har varit väldigt sliten i flera dagar och inte orkat blogga särskilt mycket. Tänkte uppdatera er om hur veckan har varit. 

På jobbet först så rullade allt på i allt för snabb takt. Men man gör så gott man kan. Man får le och se glad ut ändå. 
Måndagen var ju skola för min del och sen hem och slappa och försöka planera lite. Tisdagen var jobb och slit först. Men sen på kvällen så blev det en rolig pokémon runda i Mariebergsskogen. Jag lyckades att ta ett gym. ☺️ Sen fick jag 2 nya pokémon också. ☺️ Det var utomhusbio och de visade Fantastiska vidunder och vart man hittar dem. Tyvärr började det regna men vi var förbereda med regnkläder. ☺️ Så där satt vi och myste i regnet. 
Onsdagen så jobbade båda kvällen och jag tog mig en dusch när jag kom hem. Sen chillade med tv. Torsdagen så tog vi det lugnt och njöt av ledig tid efter jobbet. Fredagen så jobbade jag kvällen och sen blev det vila när jag kom hem. 
Lördagen där emot så drog vi oss i sängen innan frukost och sen drog vi ner på stan. Där var det cosplay picknick och det var kul. Träffade lite nya människor och några vänner och några bekanta. Tyvärr började det regna rätt kraftigt en sväng. När picknicken var färdig så skulle en del upp till spelföreningen men vi valde att åka hem. Passade på att handla på vägen hem och väl hemma så blev det film, Star Wars. 

Igår så drog vi oss igen och efter frukost så ner på stan igen. Men då tog vi promenad dit. Det var sista dagen på en utställning som vi hade tänkt att se. Men eftersom vi har har haft ett bröllop så har allt annat glömts bort. Utställningen var en sammlarutställning. Den var rolig och se. Tog oss en glass innan vi drog hem. Väl hemma så somnade jag på soffan i drygt 1 timme. Fixade middag och sen blev det film resten av kvällen. Kollade först på Insidan ut och sen på Den gode dinosaurien. 

Dock har jag haft mycket ångest. Brösten är ömma men trots ångesten så har det varit bra. Hoppas att ni har haft det bra. ☺️ Kommer lite bilder från veckan. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kanske är gravid?

Svar: Nja, lite tidigt kan jag tycka. Slutade med p-piller den 5 augusti och ätit p-piller i ca 17 år.
Anna Hansen

2017-08-22 @ 14:28:54
Postat av: Anonym

Oj man vet aldrig ;)

Svar: Nej, sant men det tror jag inte.
Anna Hansen

2017-08-23 @ 23:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0