2017 blir 2018

Vilket år det har varit! Så fantastiskt vackert och detaljrikt år!! Jag har fått uppleva så himla mycket!

Början av året så deltog jag i lite bågskyttetävlingar. Jag deltog i 13 dagspilen och jag hade varit sjuk och var otränad. Men det var kul ändå och träffa alla och vara i en gemenskap där jag känner mig hemma. Sen så började planeringen på allvar med bröllopet och allt rullade på. Vi
köpte en del nya möbler till vårt hem, jag testade på poledance, jag har börjat studera, jag träffade Jonna Lundell och det var bara wow!!! Möhippan var rolig och superhärlig, bröllopet blev så underbart. 

Det har hänt så mycket i år så jag vet knappt själv riktigt. Och vi fick den bästa julklappen, vi väntar barn. Det är bla därför som jag inte har varit så aktiv här eller på youtube. Jag har helt enkelt inte orkat. Som igår så hade jag verkligen jobbigt, trött, ledsen och helt utmattad. Så jag pratade bort en stund med min kära syster och sen så kändes det bättre. 

Vi har ju även varit i Stockholm på Comic Con och upplevde ett par fantastiska dagar (sjuka tyvärr) och det var hur roligt som helst. Fick träffa lite kändisar och grejer. Fick autograf av Matt Denton som gjorde Vingfåle i Harry Potter och BB 8 i Star Wars. Fick även autograf av Ian Glen i Game of thrones. 

Ja som ni ser, ett år fyllt med äventyr, lycka och kärlek. 😍


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0