Min viktresa 5

God kväll på er. ☺️ Hoppas att ni har haft en fin dag. Min dag har varit fylld med möten, planering, fart och fläkt. 


Började dagen med att ställa mig på vågen som visade 62,3 kg. Tog sen lite frukost och det blev nyponsoppa och macka. Magen mår fortfarande dåligt så jag orkar inte äta så mycket än. Ringde till vårdcentralen för att få en utredning angående magen men möttes av motstånd. Till slut så fick jag en telefontid med läkaren på fredag morgon. 

Gjorde mig i ordning för dagen och tog bussen ner till city för dagens första möte. Det gick superbra och många förändringar är på gång nu. När det mötet var avklarat så gick jag vidare till en restaurang för att kolla på eventuellt catering till bröllopet. Var även in på skatteverket och hämtade blanketter och sen kollade jag upp smink inför min stora dag. Satt också ett tag på Coffice och drack te och planerade. 

När Tobias slutade jobbet så åt vi på Söta Grodan. Jag åt en god sallad med kolsyrat vatten och dricka till. Sen var det förhandsvisning på Dolda Tillgångar och nu är vi hemma igen. Blir mys i soffan och bara ta det lugnt. Magen bråkar lite igen men mår mycket bättre. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0