En intensiv dag

Ja, för mig blev det en intensiv dag. Jag kunder verkligen inte sluta pyssla här hemma förän Tobias kom hem. Då var jag färdig för att åka iväg med gamla bilen och hämta den nya. 


Glad i hågen så går vi ut och det gamla skrället vill inte starta. Jag bara suck, vi ringer svärfar men han var inte tillgänglig så då kom jag på några goda grannar som kunde hjälpa oss. Så vi fick fart på bilen och kunde komma iväg. Väl på bilfirman för att hämta den nya bilen. Allt gick bra och det var inga problem alls. Vi åker iväg och så ska jag tanka, hm vilken sida sitter tanklocket, vilken bensin och hur öppnar man tanklocket? Efter många om och men och några samtal så löste det sig. Vi åkte hem för att hämta handligskassarna och sen tog vi oss en tur till Grums för att prova bilen. Jag ska ju dit i morgon och behövde känna på bilen ordentligt. 

Var där en snabbsväng och sen åkte vi till Bergvik där vi käkade mat och sen handlade. Var in på Telia och kollade på en ny mobil då min nuvarande är på väg att lägga av. Kollade på en Sony Xperia XZ. Väl hemma så blev det i ordningplockning och nu tv. Hoppas ni har haft en bra dag. 


Kommentarer
Postat av: Josefina

Känns som det alltid ska krångla när man väntat på något hela dagen. Hoppas bilen var skön att köra 😊

Svar: Ja, jag vet. Men det löste sig i alla fall som tur var. :) Men stressen som kommer när det inträffar. Ja, den är superskön att köra. :)
Anna Hansen

2017-01-17 @ 20:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0