Rastlös

Ja, andra dagen på året är här. Jag är ledig men min älskling är och jobbar, jag har varit till kyrkan och pratat. Har ju samtalsterapi där men annars har jag inte gjort så mycket. Tvättat och försökt planera men det går inte så bra för mig idag. Jag virkade lite och läste lite men känner inte att det ger någon ro alls. Själen är verkligen rastlös nu och jag vet inte vad jag ska göra för att återställa balansen. Kanske bara att vänta ut det hela. När jag börjar med något så tröttnar jag lika fort, bara Tobias har kommit hem så ska vi fixa mat och ta en promenad. Hoppas rastlösheten släpper snart.
 
Solen skiner här och det är underbart väder ute men jag känner mig ändå stressad, rastlös och orolig. För övrigt är det bra och jag har ju ändå fått tvättat så vi har rena kläder. Det finns inget att se på tv utan det är bara tråkiga program. Så jag satte i gång lite musik och virkade som sagt en stund, försökta att läsa men orkade inte koncertrera mig så jag satt mig här för att skriva istället. Kanske kan få kroppen att må bättre om jag får ur mig alla tankar som fladdrar och far där inne. 
 
Lyssnar på brittisk musik så som Adele, Beatles och några andra. Soft och skön musik är vad det är, avkopplande. Så att Adele hade en konsert igår på tv:n, tyvärr missade vi den så vi får kolla på SVT play idag. Musik brukar få mig att må bra, när jag är ute så vill jag ha upptempomusik men nu ville jag ha lugnare musik. Hoppas i alla fall att rastlösheten släpper snart. 
 
Ha nu en fin dag allesammans, ta hand om er och varandra. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0