Takida och Stiftelsen

Igår kväll var det konsert på Nöjesfabriken. Takida och Stiftelsen spelade men kvällen blev inte som jag hade hoppats på. 😕
 
Till att börja med så tycker jag att planeringen var totalt off. De hade insläpp 20.00 och förbandet skulle börja 20.15. När Stiftelsen skulle börja spela så hade inte alla besökare släppts in än så allt blev uppskjutet. Dessvärre alldeles för mycket folk i den lilla lokalen. Man satt liksom fast och skulle det hända något så skulle det vara svårt. Jag brukar klara mycket folk men vissa stunder så kunde jag känna någon form av början på en panik. Och jag kände som att jag inte var välkommen där alls. Men som tur var så var Tobias med och fanns vid min sida. 
 
För övrigt så tycker jag att spellistan för båda banden var bara ihop slängda i all hast. Jag satt uppe vid baren så jag hade perfekt utsikt över publikhavet på golvet och märkte det ljumna. När banden spelade sina hitlåtar så vaknade publiken likaså jag. Men där emellan var intresset ljummet. Jag har favoritlåtar med båda banden men kände mycket att Stiftelsen är ett band som jag kan relatera till men upplevde att de inte ändrar melodi särskilt mycket. Bara en annan text och samma tongångar. Men Takida var basig och skrikig. Som sagt så har jag några favoriter i båda. 
 
Inte nog med det, jag upplevde också barpersonalens stress. De var undebemannade så det visslar om det. Och ändå visste de mängden av gäster eftersom det var förköp på biljetter till uppträdandet. Jag tycker synd om dessa som slet som djur och många gäster i baren var riktigt otrevliga. Jag vill ge en eloge till personalen. 
 
Men jag träffade också många trevliga människor. När jag var på toaletten så var det två supersnälla tjejer där som förstod vad kissnödig jag var. De lät mig gå före. ☺️ Så trots allt jobbigt så var det okej ändå. Men en bit in i Takidas uppträdande så kände jag att jag hade fått nog. Då längtade jag bara hem. 
 
En kväll med blandade känslor och tankar. Kan lugnt säga att jag har varit på bättre ställen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0