Träningspass på jobbet

God kväll på er. Idag började jag dagen med ett träningspass på jobbet (alltså leverans). 


Jag var först seg ur sängen, åt onyttig frukost som mackor (hembakat) och sen iväg till jobbet. Där var det 4 leveranspall och det var en del tunga kartonger. En pommeskartong väger ju ändå 12,5 kg så det blir en del att lyfta. 

I övrigt en rätt intensiv dag där en sten har fallit från bröstet. Efter jobbet så kom pappa hit och vi åkte över till svärfar där vi har haft våran bil i hans garage. Jag sätter mig i den och ska starta för att backa ut men den startar inte alls! Jag känner irritation och med kraftig huvudvärk. Men svärfar kommer på lösningen så bilen får i alla fall starthjälp. 

Vi kommer iväg och vi kommer till bilaffären. Provkör en bil som vi har tittat på och den är helt underbar. Sen behövde jag och Tobias diskutera efter samråd med min pappa och svärfar. Vi kom fram till att byta in den gamla och köpa den nya. Så nu är bilaffären helt klar, får hämta den nya bilen till veckan. 

När vi kom hem var det att ringa massa samtal och greja. Sen dax för middag och nu ska Tobias åka till sin bowlingträning och jag ska vila i soffan. 

Hoppas ni har haft en fin dag, min har varit väldigt bra men med huvudvärk till och från. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0