Ännu en dag

Hej på er. Ännu en dag där jag har vilat och tagit det lugnt. När jag klev upp så såg att att min fina sambo hade fixat frukost till mig, han fixade frukost igår med. :) Men jag orkade inte äta med en gång så jag väntade ett tag, efter frukosten så la jag mig på soffan och kollade på tv men blev så trött så jag somnade en stund.
 
När jag vaknade så kollade jag lite till på tv och sen tog jag mig en promenad. Orkade inte gå så mycket utan gick till affären och köpte bröd, mjölk och pålägg. Sen gick jag hem och landade i soffan igen. Jag kollade på Narnia från 1988 och bara tog det lugnt. Tobias ringde så vi pratade en stund. Efter filmen så gick jag ut på balkongen, löste lite korsord, läste, åt mat, lyssnade på radio. Satt närmare 3-4 timmar på balkongen och bara hade det mysigt. Läste ut Harry Potter och Hemligheternas kammare. Men blev sugen på att läsa på engelska sen, har en bok på engelska som handlar om Tolkien, Lewis och några författare till. Men den kändes så tung ut när jag inte är van att läsa på engelska. Så jag började att läsa första Harry Potter boken på engelska, läst hela två kapitel utan problem. Visst jag vet vad den handlar om men ändå, för att vara en med dyslexi så går det ypperligt bra tycker jag. :) Nu sitter jag här och skriver, väntar in ett tv-program.
 
Vart Tobias är? Ja han är ute ikväll och spelar Magic, jag skulle ha varit till Grums och sovit där i helgen men så blev det inte riktigt. Men jag har haft en riktigt skön dag för mig själv och det har varit så skönt att få vila och bara vara . :) Jag har inte lyckats koppla av så här mycket på jag vet inte hur länge. Så detta var behövligt för mig.
 
Igår så köpte Tobias hem lite gott som vi tog till film. :)
 
Hoppas att ni har haft det bra, min dag har varit så skön och avkopplande. :) Ha nu en fin fortsatt kväll. :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0