Rocka loss till Arvingarna

Hej på er. En sådan skön helg. Fredagen bestod av vila för min del, jag bara tog det lugnt och myste hela dagen. Jag har mått dåligt i veckan så den vilan var behövlig. 

Lördag förmiddag vilade jag ännu mer och satt på balkongen och lyssnade på melodikrysset. Sen på eftermiddagen så åkte jag hem till syrran Evah och vi åt först och sen fixade vi oss. Efter ett tag kom vår stora syster Carola dit och gjorde oss sällskap. 

Vi åkte tillsammans till Skruvsta parken, en liten folkpark i Grums. Där fotade vi, busade vi och släppte loss. Bandet som spelade var ett band jag har älskat sedan 1992 och vi har varit i väg flera gånger för att se dem. Det är alltid lika magiskt och se bandet. Det spelar ingen roll hur mycket jag lyssnar på musiken så kittlar och bubblar det i kroppen när jag hör dem. Vi fick ett foto med dem och för mig är det bara WOW! 

Men sista delen spårade ur pga fulla människor som inte kan bete sig normalt utan de ska verkligen försöka vara så odrägliga som möjligt. Första gången för mig som jag upplevde det lite ångestladdat. Jag brukar kunna hantera det men inte denna gången. Som tur är så hade jag Carola, Evah och Jeanette i närheten. Men sen bestämde vi oss för att försöka komma ut ur folkhavet. 

Väl hemma hos Evah så gjorde vi oss redo för sängen och tjattrade ett tag. Ni vet sådär övernattningsmysigt som när man hade bästa vännen hos sig som barn. ☺️ Vet inte när jag somnade men det var sent i alla fall. 

Igår morse så vaknade jag ändå 7.30 trots att jag somnade så sent. Men jag gick upp på toan och sen gick jag och la mig och lyckades somna om en stund igen. När vi vaknade till nästa gång var klockan 9.30 Evah och jag låg kvar och bara pratade och tog det lugnt. Sen när klockan var runt 11 tiden någonstans så bestämde vi oss för att åka till Burger King och köpa mat. Vi frågade Carola om hon ville ha något och sen åkte vi. Inte världens bästa frukost men gott. Sen kollade vi lite på Youtube och skrattade åt lite olika klipp. Evah hade också rensat ur en massa kläder som jag kollade på och fick med mig hem. ☺️ 

Skönt ändå att komma hem till sin älskling. Vi tog oss en promenad och sen åt vi mat och myste. Kollade på film och sen däckade jag för natten. Jag var så trött efter allt. En underbar lördagkväll med mina underbara syskon. Längesen jag hade så kul och kunde slappna av. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0