1 månad och 15 dagar

Hej på er. Vilka dagar det har varit. Ni ha redan sett lite på film i mina vloggar. Det kommer komma en vlogg till från dopet i söndags. Det har verkligen varit en underbar helg med mycket kärlek och mys, mycket gott att äta och njuta av. 

Igår i alla fall så var jag och provade klänningen en sista gång och den sitter verkligen perfekt. Men så inträffar något som inte ska hända 

Först så är det så att butiken ska stänga ner för gott. Men när jag var i oktober och bestämde klänningen och allt så bestämde jag även tiara och slöja. Men det har skett ett missförstånd någonstans efter vägen så det visade sig att hon hade sålt sakerna till någon annan. När hon sa det så frös jag till is. Kände hur hela världen rasade samman, det är alltså 1 månad och 16 dagar kvar (räknat igår då) och så får jag denna käftsmällen i ansiktet. 

När jag hade samlat mig så tog jag tag i saken och letade efter en slöja på nätet istället med hjälp av henne då. Hittade en och beställde den. Tiara letade jag efter själv sen på olika butiker här i stan. Jag hade bokat med henne att hämta klänningen nästa onsdag men när jag kom hem så hörde jag av mig till henne och frågade om jag kunde hämta den idag innan min träning. Sagt och gjort så hämtade jag den idag. Och den är så vacker! 😍 Till min glädje så fick jag en tiara gratis och en sak till. Sakerna tillsammans kostar egentligen 600 kr men som kompensation för missförståndet så fick jag det gratis. 

Träningen då gick superbra, den bästa någonsin. ☺️ Och nu är det inte lång tid kvar till stora dagen. Nu när jag har klänningen så pirrar det lite extra. Hoppas att ni har haft en fin dag. ☺️ 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0