Krångligt värre

Usch även idag har det varit jobbigt. 😕 Känt mig så trött, ledsen och nere. Hade ingen lust att göra någonting alls. I alla fall en ledig dag och jag har vilat mest, hade möte med restaurangen som vi har anlitat för bröllopet. Dock så var inte jag särskilt pigg så Tobias fick sköta mycket idag. Han var också med på mötet. 

Men jag fick ju ett besked idag att mina hörlurar som vi hade beställt från teknikmagasinet hade kommit så vi hämtar paketet. Väl hemma så fixar vi middag och packar upp lurarna för att upptäcka att de funkar inte. Fick åka till butiken och fixa lite där. Det positiva är då att en ljudsladd som jag har i bilen har gått sönder så jag passade på att att fixa det också. Har ju ändå två års garanti på produkten. Det var inga problem alls att fixa ny sladd och lurar. Fick till och med lurar som verkar bättre och någon 100 lapp billigare. 

Nu är vi hemma igen och har testat de nya lurarna. De funkar bra och det som jag tror kommer bli toppenbra sen är att de är utan sladd så jag slipper krångla så. Dock måste jag tänka på att ladda dem. Men jag använder inte lurarna lika ofta som förr då jag också har bilen. 

Nu ska jag vila och försöka slappna av. Det var de gula som jag beställde över nätet och de blå blev från butiken. Ha det nu så bra alla. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0