Minnesstund

Hej på er. Idag har det varit en omtumlande dag med blandade känslor. Började dagen med att fixa lite här hemma och sen åkte jag till Grums och hämtade upp syrran. Hon har förlorat en vän, vännen blev bragt om livet och vi sörjer. De hade ordnat en fin minnesstund för vännen där vänner kunde ta farväl. Det var intill en strand här i Karlstad, vacker och mysig lund att ha det i. Så syrran och jag åkte dit. Hade med lite blommor och mindes den underbara kvinnan med härliga minnen. 

Sen åkte vi och köpte lite mat, var lite hungriga och sen åkte vi hem till mig så jag fick byta kläder. Hem till Grums igen och där pratade vi lite och umgicks. Sen var det dags för mig att åka igen då jag hade en tid att passa. Jag hade bokat provsmikning på Body Shop för bröllopet. Det blev bra och jag känner mig nöjd. Hon var bra, trevlig och mysig. Tyvärr var hon själv i butiken och fick lämna mig då och då för andra kunder. Men det gjorde inte mig något för då fick jag en paus, jag är känslig för att någon pillar vid mina ögon. Men har lärt mig mer och mer. Kändes så skönt att få bli ompysslad och sminkad.

När vi var klara med det så gick och och fixade med en present och sen gick jag och tog en glass i solskenet. Satt längs med älven och njöt av livet och mumsade glass. Tycker jag är värd att njuta och även om man var ensam så spela roll. Egentid al'a Anna typ. ☺️ Sen hem för att prova kläder och vänta på att min älskling skulle komma hem från jobbet. 

Nu chillar vi i soffan och jag ska snart göra mig iordning för natten. 


Kommentarer
Postat av: Josefina

Åh vad jobbigt! Skickar lite styrkekramar till alla närstående och vänner!

Svar: Tack så mycket. Ja, det var jobbigt. 😕
Anna Hansen

2017-06-17 @ 22:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0