Blåbärsmössan färdig

Hej på er. ☺️ Vilka dagar det har varit! Det har varit hur mycket som helst på jobbet att göra och jag är verkligen helt slut nu. Är nu ledig i två dagar och det ska bli skönt att få ta det lugnt. Det har varit underbart väder i flera dagar och varmt. Igår så rullade det på bra borta på jobbet och när jag kom hem så blev det chill till tv:n med min älskling.


Idag började jag vid 10.00 och det rullade på relationer dagen lång idag med. När jag kom hem så satte jag mig och kollade på hem till gården och virkade färdigt blåbärsmössan. Började med den för ca 10 månader och några dagar sen. Det har varit krångligt och svårt och jag har fått räcka upp ett antal gånger och göra om. Men nu äntligen är mössan färdig och jag känner mig så nöjd. ☺️ Tobias var inte hemma när jag kom hem utan han var på möte med bowlingklubben, när han kom hem så fixade vi mat och det blev enchiladas. Nu sitter vi och tittar på serien 24 och chillar. 

Hoppas att ni har haft en fin dag. Jag har haft det okej och avslutade dagen med skön avkoppling som virkning en. Känns så bra att jag lyckades göra en mössa, med en del hjälp förstås. Jag fick hjälp först från en butik som fick visa mig hur jag skulle göra. Sen från en god vän som gav mig både tips och råd hur jag skulle fortsätta. Det är många gånger som jag har velat ge upp helt, många gånger som jag har känt ett misslyckande, många gånger som jag har tyckt att detta inte kan bli en mössa. Men det blev det. ☺️ Nästa mössa jag ska göra blir en jordgubbe. ☺️ 🍓 Nåväl ha nu en fin kväll. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0