Hämtat något fint

Hej på er. ☺️ Hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra, började dagen med att filma lite videos till min youtubekanal. Tog lite tid med sminket, håret, outfit osv. Sen tog det tid att plocka rätt på allt efteråt. Kollade på tv och chillade sen. 

När klockan var halv två så tog jag bussen ner till city och mötte upp Tobias där. Vi gick till smyckesbutiken och hämtade ut våra ringa idag. 😍 De är så underbara. 😍 Sen hem för att hämta handlingslistan och shoppingkassarna. Ner till Bergvik och handlade mat för veckan, vi veckohandlar. Sen hem och packa upp allt och jag hade lite drygt en timme kvar innan jag skulle åka iväg till handarbetesträffen. 

Kommer till träffen och sitter där och virkar. Upptäcker till mitt förtret att jag har virkat fel någonstans men hittar inte vart. Fick hjälp med att titta, efter många om och men så hittade jag felet. Mycket trevliga människor att umgås med och väldigt många skratt. Jag trivs verkligen där. Tråkigt att jag inte har kunnat vara där så mycket som jag ville men det är ju mycket med bröllopet och så nu. Och det var sista träffen idag på vårterminen så att säga. 

Nu är jag hemma och älsklingen spelar. Jag passar på att blogga under tiden och så. Hoppas att ni har haft en fin kväll. Ringarna på bilden är inte våra då bilden är tagen från Google. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0