Många bra beslut

Hej på er. ☺️ Idag har det varit en aktiv dag trots att jag var ledig från jobbet. Gick upp när Tobias cyklade till jobbet och fixade frukosten. Idag fick det bli mannagrynsgröt. Fixade i ordning med lite saker och sen satt jag mig och tog det lugnt en stund. 

Gjorde mig sen iordning för dagen och cyklade in till city. Var till frisören först och bokade tid inför bröllopet. Sen hade jag lite dötid att spela pokemon så jag gick runt och spelade lite. När klockan var närmare 10.00 så cyklade jag upp till studievägledningstorget och fick hjälp. Så jag har sökt till en kurs för att kunna komplettera mina betyg. När jag var färdig där så träffade jag en kompis och så solade vi. 

När hon låg i solariet så kände jag vad hungrig jag var igen och när vi hade solat klart så gick vi ner till Burger King city och jag köpte lite mat. Var till en cykelbutik och tittade på en ny sadel då min inte är så bra. Jag får verkligen ont av min sadel på många ställen. Sen bar det av hemåt, väl hemma så la jag mig på soffan en stund och kollade på tv. När Tobias kom hem så bytte jag om och vi åkte till kyrkan där vi hade ett möte med kantorn. Vi kom fram till bra idéer och tankar. Hon var verkligen trevlig och bra. 

På vägen hem så var vi in på Ikea och planerar för en ny bokhylla och några saker till. Till middag så åt vi köttbullar (hemmagjorda), potatis och brunsås (också hemmagjord), lingonsylt och sallad. Sen blev det soffan och tv, blir det resten av kvällen nu. Men fy vad kallt det är, jag var så frusen för en stund sen så Tobias var snäll och fixade lite te. Hoppas att ni har haft en fin dag och får en fin kväll. Ta hand om varandra. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har du på gröten? =)

Svar: Det är en smörklick :)
Anna Hansen

2017-05-16 @ 23:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0