Vår, sommar

God morgon på er. ☺️ Så skönt att värmen har kommit. Igår mådde jag inte så bra och hade en riktigt dålig dag. Dock blev det bättre framåt mot eftermiddag/kvällen. På jobbet var det lugnt, rullade på i en bra takt. 

Efter jobbet så fixade vi med den portabla högtalaren vi har köpt. När vi hade fått ordning på det så började vi på middagen. Åt grillat (grillpanna), hemmagjorda klyftpotatis och tzatziki. Men efter vi har ätit så kommer vi på att tzatzikin skulle vi inte ha till denna middagen utan vi skulle ha beasås. Men då hade vi ju ätit klart. 😂 Så det kan bli. Som efterrätt så tog vi polkagrisglass från Värmlandsmejeriet. Satt på balkongen och åt både middag och efterrätt och myste. Lyssnade på musik via den portabla högtalaren. Härlig fredagskväll med härlig vårväder. ☺️ 

Sen gick vi in och myste vidare med film. Såg Prometheus i 3D, åt lite godis och hade en underbar kväll. Så en jobbig dag som avslutades med kärlek och mys. Hoppas att ni hade en fin dag och kväll. ☺️ Bjuder på lite bilder. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0