Vuxenlego

Hej på er. Vilken dag det har varit, men den har varit mysig och härlig. Började dagen med att vakna redan vad 6.30, myste fram till klockan var 8, då gick vi upp för dagen. Åt frukost på balkongen och sen började vi att fixa. 

Har satt ihop två hyllor, är dock inte färdig än då vi måste fixa med en borrmaskin och grejer. Vi satte ihop den ena först, behövde sen ett vattenpass så svärfar kom över med ett. När det var klart så tog vi ett mellanmål och sen en promenad i det underbara vädret. Vi gick ca 4,16 km. 

När vi kom hem så började vi med nästa hylla. Det gick lite snabbare då vi redan visste hur vi skulle gå till väga. När vi sen skulle montera ihop hyllorna med varandra så stötte vi på ett problem. Jag ringde till min familj och frågade hur det hade gjort och sen ringde vi till svärmor och de kommer då i morgon för att hjälpa oss med det lilla. 

Vi plockade ihop och plockade rätt i vardagsrummet så vi kan vara där inne. Sen gick vi och köpte en varsin pizza. Nu ligger vi proppmätta och jäser i soffan. Ska snart se på film och ta det lugnt. Det har gått jättebra att sätta ihop hyllorna i övrigt och vi samarbetar väldigt bra. Lugnt och metodiskt, inga större svordomar eller sura miner. Hoppas att ni har haft en fin dag och får en fin kväll. Vädret är helt underbart och jag har verkligen njutit av dagen. Här kommer det lite bilder från dagen. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0