Bebismys....

Började dagen med studier och efter ett antal timmar så tog jag mig en promenad med en pokemonrunda och fångade en ny pokemon. :) Var också in och hämtade ett paket och köpte fika. Sedan när jag kom hem så plockade jag rätt runt om kring och fixade. Gjorde mer studier, fixade med bloggen och gjorde lite planering. 
 
När Tobias kom hem från jobbet så var vi iväg till affären och veckohandlade och sen blev det middag. Efter middagen satte jag mig vid datorn en kort stund och sen kom min kompis Catharina på besök med sin goa son Robin. Kort därefter kom Henrik (Robins pappa) och så satt vi och fikade. Tobias var dock inte hemma utan han var på bowlingträning. Jag fick mysa mycket med Robin och pyssla, det var mycket trevligt och fika. Catharina, Henrik och Robin bor granne med oss så det är nära och bra. Henrik fick ett telefonsamtal och Catharina var ut och hämtade något i bilen och jag fick hålla söta Robin. Vi gick runt och pratade jag och lilla Robin och myste. Vi kollade in vår spegel i sovrummet och den gillade han.
 
Tog en och annan bild på honom också och han var busig och glad. Sen var det dax för dem att åka till bågskytteträningen och jag hade tanke på att följa med men kände att jag ville sätta mig med studierna igen lite. Sagt och gjort så studerade jag en stund sen kollade jag på Hela Sverige bakar och väntade hem Tobias. Vi kollade lite sen på tv tillsammans och sen blev det natten. 
 
Det är så mysigt med barn och jag längtar tills det är dax för oss. :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0