Cykelkraft.se

Ja, då har jag börjat cykla igen. Längesen som jag cyklade och vad har hindrat mig? Jo, först orken jag tyckte det var bekvämare att ta bilen, sadeln var för obekväm, handtagen på min cykel var så slitna och små så jag fick ont i mina händer.

 

Bestämde mig för att nu när jag skulle börja plugga så var bilen inte ett alternativ då det är svårt att hitta parkering, det kostar både bensin och parkering. Buss åker jag ibland men jag kände att med mycket stillasittande och hård koncentration så behövde jag en aktivitet. Att gå är min favorit men det tar lite längre tid att gå härifrån och in till centrum med cykel 10-15 minuter att cykla. Så jag fixade i ordning min cykel med en ny sadel, nya handtag. Men då behövde jag en cykelväska. 

 

Har hittat en cykelväska på Cykelkraft.se som jag har testat och den är verklig superbra. Lätt att sätta fast, lätt att använda och den är lysande gul så den syns bra. Utrymmet är stort och bra, får plats med mycket och det är lätt att få ner en matkasse. Den passar också ihop med mina cykelhandskar som också är gula.  

 

Nu är jag redo för en cykelhöst. Här om dagen så tog jag en cykeltur längs med Klarälven i det vackra höstvädret. Med alla nya saker till cykel så är jag taggad för att fortsätta cykla även i vinter, men då behöver jag dubbdäck till cykeln. Jag använder en app för att hålla koll på hur många km osv jag gör och jag har räknat ut att från augusti har jag cyklar 54 km total. Så mycket har jag inte cyklat någon gång tror jag, inte ens som barn när jag cyklade som mest. 

 
Sponsrat inlägg.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0