God kväll

Vilken dag. I morse ringde min klocka 6.30 och jag klev upp snabbt för att inte väcka Tobias. Väl uppe så fixade jag frukost och förberedde min lunch jag skulle ha med. Det låg på noll grader när jag klev upp, frost på taken och det var supermysigt att se.

När klockan var 7:45 så var det dax för mig att cykla iväg så jag smög in till Tobias, pussade honom hejdå och tog på mig varma kläder för en cykeltur i den kyliga morgonluften. En härlig morgon och frisk, kände mig upprymd och glad.

Väl framme vid biblioteket, sätter mig för att börja studera. Men mitt i allt så kommer jag på att jag inte ens har en gaffel med för att äta min medhavda lunch, känner också som att mensen kan vara på väg och inga bindor med heller. Suck, så vid 10 begav jag mig till Coop där jag köpte en förpackning engångs gafflar, bindor och en juice. Går sen ner tillbaka till biblioteket och pluggar stenhårt. Stöter på en och annan fråga som jag får skriva till Tobias för att få rätsida. När klockan var runt 12 tiden så tog jag lunch och det var mums. 🙂 Körde sedan mer plugg men efter 2 timmar så kände jag att allt gick runt i princip så jag packade ihop. 

Tog en vacker cykeltur längs fina Klarälven och det var riktigt härligt. På vägen hem stannade jag vid MAX och käkade mer mat. Man blir hungrig av att studera och cykla. Då kom prövningen med Coca-Cola men jag klarade det. 🙂 Jag tog Fanta Exotisk istället, ja socker det med men i Coca-Cola så är det ju koffein och det är främst det jag vill undvika.

Väl hemma så blev det vila, Tobias jobbade kvällen och när han kom hem så myste vi och kollade på tv. Nu blir det natten här. Hoppas att ni har haft det bra. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0