God kväll

Oj vilken mysig dag det har varit. Började först dagen med att äta frukost och fixa lite med middagen. Sen tog vi det lugnt en stund och sen var det dags för att åka till bowlinghallen.

Tobias hade match där och de vann med 16-4. Det var kul att sitta där igen och se på när de spelar. Längesen jag kunde vara med och heja på. Fick många härliga skratt och stämningen var hög. 🙂 Tobias gjorde bra serier och fick strike på strike. I alla fall så var det kul och hänga i bowlinghallen.

Efter matchen så åkte vi hem och åt middag och Tobias tog sig en dusch. Åkte sen till Ikea där vi planerade en del nya möbler. Det ser ut som att det kommer ske en del redan imorgon. Men är inte helt säkert än. Åkte från Ikea till Bergvik för att gå in på Coop. Vilka parkerar inte i närheten av oss om inte min syster Evah och hennes kille? Så en glad överraskning för oss alla. De skulle också in på Coop så vi tog sällskap där inne. Sen skulle de åka iväg och käka mat och vi skulle åka hem.

Väl hemma så fixade vi lite inför de nya möblerna och sen såg vi Star Wars och fikade. Efter filmen så planerade vi vilket foto vi ska förstora upp och hänga ovanför matsalsbordet i finrummet. Men även ett foto för tackkorten. 

Nu blir det sängen här. Hoppas att ni har haft en fin dag, min har varit härlig. 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0