Höstmys

Hej på er. Igår var det en bra dag. Började dagen med att prata med psykologen och sen tog jag en promenad. Väl hemma igen så fixade jag i ordning för att baka och pyssla. När klockan var 11 så åkte jag iväg för att byta däck och grejer. 

När det var klart så åkte jag hem och ställde mig för att baka. Lyssnade på julmusik, drack julmust och myste. Pluggade lite under tiden som degen var på jäsning och pysslade med lite annat. Eftersom jag inte hade fått någon feedback från skolan om de uppgifter jag hade lämnat in så ringde jag till läraren. 

När Tobias kom hem så ringde min lärare till mig och lämnade feedback. Jag fick också veta att jag är godkänd i psykiatri kursen vilket känns så jäkla bra! Trots att jag inte kunde börja i tid pga att jag inte fick all information som behövdes och jag hade ingen kurslitteratur att jobba med och jag blev klar i tid med det ändå. Nu känns det som att resten kommer att gå som en dans. 🙂

Vi fixade middag och sen kollade vi på tv. Tog oss en promenad i regnet då jag behövde ut och röra på mig. Resten av kvällen blev chill i soffan. Fick även mina efterlängtade böcker. 


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej vad använder du för nån app som mäter hur långt du har gått ? Som du har på bilden !

Svar: Runkeeper heter appen. 🙂
Anna Hansen

2017-10-12 @ 11:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0