Kvalitetstid med Sofie

I lördags var jag till Grums och hälsade på min familj. Jag hade tänkt att fika med Sofie ute men pga olika omständigheter så fick vi improvisera jag, mamma och pappa.
I deras gästrum/arbetsrum så står det en soffa, ett bord, några hyllor och en hög sterobänk. Vi satte upp en ljuslinga på sterobänken, en ljuslykta med ett battrieljus i. Det blev soft och en bra mysbelysning. I datorn satte vi i en skiva med julmusik och pappa åkte till affären och köpte prinsesslängd och lite dryck, Sofie valde saft och jag tog Fanta exotik. 
 
Sofie låg och sov när jag kom dit och när hon sen hörde min röst så vaknade hon till. Jag tog med henne in i arbetsrummet och vår syster Carola fotade oss lite först. Sen när vi blev själva så myste vi med fika, julmusik och tog lite bilder. Sofie skrattade, busade, myste och bara hade det helt underbart. Hon var så himla busig och en gång spottade hon ut tårta på mig och skrattade när jag sa "men vad gör du". Ögonen glittarde av bus och glädje för att jag var där. Så härligt att se henne på det humöret. 
Sen var det dags för Sofies vanliga kvällsrutiner. Vi myste mer hela familjen sen och pratade. Var kvar där ett tag och Sofie somande tillslut på soffan. 
 
En härlig stund med mysiga Sofie. Det är så mycket livsglädje och kärlek i denna underbara människa. Här kommer det nu lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0