Nytt matsalsbord

Här om veckan så köpte vi ett nytt matsalsbord till finrummet och vi har kollat på det flera gånger på Ikea. I bröllopspresent så fick vi två stycken presentkort på Ikea och på de två var det 1000 kronor tillsammans. Sen hade vi sparpengar och när vi kollade bordet en lördag nu så fick vi se att det skullr utgå ur sortimentet och det var nedsatt i pris så vi bestämde oss för att köpa det. Men problem 1, vi hade inte med presentkorten den här dagen. Problem 2, det skulle inte gå in i vår bil, problem 3, svärmor var inte hemma så vi fick vänta en dag. När hon var hemma så hjälpte hon oss att köra hem alla saker. Det är alltså ett bord med 6 stolar till, allstå 8 kolli (paket) totalt. Sen kom ju problem 4, stolarna var inga problem att bära upp för trapporna men när vi skulle ta paketet med bordsskivorna så sa min kropp ifrån helt. De var alldeles för tunga för mig så vi fick ringa efter en kompis som vi bor granne med. Han var schyst nog att ställa upp. :)  Där emot satte vi inte ihop något.
 
Så kom onsdag, jag hade stått och bakat bullar på morgonen och Tobias jobbade. Sen så började vi med bordet och det tog sin lilla tid att förstå allt. Dessvärre så upptäcker vi att det fattas typ en skruv av något slag, jag tittar i en påse jag har sparat från bokhyllan som också är köpt på Ikea och det fanns en exakt likadan där så vi använde den istället. När bordet var klart så tog vi en stol men vi var så trötta sen båda två så det blev en kvällspromenad istället och tv sen.
 
I söndags satte vi ihop de sista stolarna och det tog sin lilla tid men nu hade vi gjort en stol så vi visste hur man skulle göra. Men det var krånligt och det blev en del gnabb men det är väl sånt som tillhör. Jag tycker i alla fall att vi samarbetar bra och metodiskt för det mesta. Igår måndag så torkade jag av allt, bord och stolar, la på dukar och snyggade till med olika små detaljer. Dock är det inte riktigt än som jag vill ha men jag är nöjd för nu då jul är snart och då kommer det annan dekoration. :) 
 
Här kommer det lite bilder. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lin

Det ser jättefint ut! Jag har precis de stolarna från IKEA. Tummen upp, ramlade in på din blogg. Grattis till giftermålet! <3 /Lin

Svar: Tackar :) Jag är verkligen supernöjd. :) Åh tack så mycket. :)
Anna Hansen

2017-10-29 @ 20:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0