Shopping, nya möbler

Hej på er. Idag gick vi upp sent, vaknade vid 8 men orkade inte gå upp förrän 10 tiden. Vissa dagar orkar man bara inte. 

Efter frukost så pysslade vi med lite av varje, plockade i ordning för att kunna köpa det nya matsalsbordet till finrummet, vi spikade upp en tavla som vi hade fått i bröllopspresent och blev det middag. Vi gick ner till till den lokala pizzerian och åt. Sen över till Pekås och där träffade jag min kompis Elin. Vi pratade en stund och sen gick vi hemåt. 

När klockan var ca 16:00 så hörde svärmor av sig, vi behövde låna hennes bil för att kunna köpa bordet på IKEA då vår bil är liten. Så sagt och gjort så åkte vi dit och när vi kommer hem så ska vi börja bära. Stolarna och det var inga problem men själva bordet blev för tungt och otympligt för mig. Så vi fick ringa en kompis som vi bor granne med och han var schysst att ställa upp med bärhjälp. 

Nu sitter vi och ser på Aliens Covenant och chillar. Hoppas att ni har haft en bra dag. Min blev inte riktigt som jag tänkte men har ändå haft en bra dag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0