Vilken helg

Hej på er! Vilken helg det har varit. Först i fredags så var det jobb och grejer. Dock hade jag mensvärk från helvetet men det hindrade inte mig från att åka hem till min fina syster. 

Jag åkte i alla fall hem till min fina syster Evah och så gjorde jag mig iordning där för att gå ut på kvällen. Vi lyssnade på musik, pratade och bara chokladen under tiden som jag gjorde mig i ordning. Sen fotade vi lite och sedan var det dax för att åka in till the big city. (Karlstad) Där bjöd jag Evah på middag på restaurangen Alfie's och det blev köttets lustar som består av kycklingfilé, oxfilé och fläskfilé med 3 olika såser till och valfri potatis. Jag valde pommes. Sedan blev det Italiensk chokladtårta med bär och grädde. Efter det så åkte vi hem till mig och Tobias, lyssnade på musik, kollade foton och så fick hon se våra nya möbler och inredning som vi har fixat med här. Jag körde hem Evah och sedan när jag kom hem så gjorde jag mig iordning för natten och lite senare kom Tobias hem.

Lördag så var det bowlingmatch och vi hämtade upp svärfar Nikke som ville följa med och vara hejarklack. Almen vann och det var kul som alltid att sitta där. Så skönt att kunna vara med lite mer igen. Efter matchen så åkte vi hem och vi fixade tacos till middag, kollade på Star Wars rebels, spelade Boss Monster och jag förlorade alla tre omgångarna. Men det var kul att spela ändå. Sedan blev det 4 avsnitt på Stranger Things och ett avsnitt på Ack Värmland. 

Igår börjar dagen med kärlek och mys. Dock kunde vi inte lägga i sängen så länge då vi hade en tid att passa och jag behövde duscha innan också. Så vi fixade frukost och sen tog jag mig en dusch. När vi var klara så åkte vi och hämtade upp svärfar Nikke för att besöka Skivmässan. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta något men det gjorde jag. Sedan så körde vi hem Nikke och våra inköp och jag och Tobias käkade mat. Blev sen lite andra köp på stan också. 

På kvällen såg vi på Thor Ragnarok på bio och jag gillade filmen. Den var underhållande, kul och en skön film dock så skulle jag vilja haft mer action. När vi kom hem så chillade vi till tv innan läggdags. 

En intressant helg med aktiviteter och vila. Här kommer det lite bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0