Bebismys

Hej på er. Idag har det varit en mysig dag. Vaknade runt 8 i morse och orkade inte gå upp med en gång. Sen fixade Tobias frukost och efter frukosten så diskade han. 


Sen blev det lite planering och sen var det dags för att åka iväg. Var först till skolan och fick hjälp med CSN sen åkte vi till restaurangen som vi anlitade för bröllopet. De hade gett oss en liten present, en gratis lunch för 2 hos dem. Så nu passade vi på. När vi har ätit klart så åkte vi hem till svärmor där svägerskan Therese var med sin goa son A. Åh vad jag myste med honom. Jag har matat, myst och gosat bebis. Efter vi hade varit där ett tag så åkte jag och Therese ner till Bergvik och där fikade vi, gick runt och kollade på bebis prylar. 

Hon ville köpa en liten present till oss och köpte så gulliga kläder. Nej, jag är inte gravid än. Men hon ville köpa det till oss och stötta. 🙂 Det var en mycket mysig fika och jag såg bebisar över allt. När vi kom hem till svärmor igen så låg Tobias på golvet med lilla A och busade. Sen åkte Tobias på sin bowlingträning och jag blev kvar. Satt och virkade, pratade, myste och matade lilla A. Världens sötaste bebis, jag smälter ju när jag ser honom. 😍

Nu är vi hemma och ska fixa inför i morgon. Ha nu en fin fortsatt kväll. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas de blir bebis snart :)

Svar: Japp. 😃
Anna Hansen

2017-09-12 @ 22:47:40
Postat av: Anonym

Har ni slutat med preventivmedel och försöker?:)

Svar: Vi har slutat med preventivmedel och det som händer det händer. :)
Anna Hansen

2017-09-18 @ 11:26:16
Postat av: Anonym

Så gjorde vi åxå men de tog tid ändå de e olika.

Svar: Ja det är så olika. Men vi tror även på att inte stressa fram något utan naturen får ha song gång. Så därför tänker vi inte så mycket på det utan försöker leva som innan. 🙂
Anna Hansen

2017-09-19 @ 10:40:56
Postat av: Anonym

Kul att följa. Hoppas ni berättar och går ut med det här om de skulle bli nåt. Kanske blir en bebis blogg framöver ;)

Svar: Ja vi får se. Men när den dagen är här så kommer ni få följa med på resan. :) Än så länge så tar vi en dag i taget och sköter jobb och plugget. :)
Anna Hansen

2017-09-20 @ 09:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0