Bröllopsresa Stockholm

Förra veckan så åkte vi till Stockholm på bröllopsresa. :) 
Jag gick upp ca 4:30 på onsdagsmorgonen och fixade i ordning, Tobias gick upp strax efter mig. Vi åkte iväg med tåget 6:53 och när vi kom fram till Stockholm så låste vi in resväskan på centralen och drog iväg till Bergrummet där vi kollade in leksaksutställningen. Den var verkligen fascinerande och så frågade jag personalen om jag fick filma och det fick jag. De ville till och med vara med på en liten kort intervju. :D 
Vi gick sen därifrån och till en galleria som hade en t-shirt store med speciella tröjor, Tobias köpte en riktig snygg tröja men jag själv hittade inget speciellt. Letade upp mat efter det och det blev Pizza Hut. Efter maten så sa Tobias att han kände sig krasslig och jag hade kraftig huvudvärk. Men vi traskade vidare och var nere på Gamla Stan och var in på Sci-fi bokhandel och handlade lite. Jag köpte Harry Potter 3 på engelska och en keps, Tobias köpte två böcker. Passade på att gå att gå in på butiken Bågar och Pilar, då var Jari där och han hälsade oss välkomna med en var sin kram.  
Det roliga den här dagen var att vi hade lyckats få tag på gratisbiljetter till en förhandsvisning av American Assassin på Victroria biografen. Filmen var helt okej, en film man kan chilla till en kväll i Stockholm typ. Sen var det dags att hämta väskan på centralen och bege oss till hotellet. 
 
Torsdagen, vi gick upp lite senare och åt god hotellfrukost. Men till mitt stora förtret så upptäckte jag att virriga jag hade glömt att packa ner hårborste och kam så jag hade inget att fixa håret med så jag fick köpa en i receptionen. :P Sagt och gjort så blev håret fixat. Vi gav oss iväg mot Mall of Scandinavien och gick runt där. Jag spelade lite Pokèmon och kollade in lite butiker. Hittade dock inget att köpa och ville spara pengar. När klockan närmade sig 15.00 så gick vill biografen och såg It i IMAX. Den var verkligen skrämmande i det formatet och jag blev faktiskt så rädd så jag började gråta. Jag brukar inte vara rädd men det blev jag nu. Efter filmen så köpte vi lite choklad och åkte till hotellt där vi myste och vilade. Dock var jag så rädd efter filmen så jag fick ha lampan tänd när jag skulle somna. 
 
Fredag, började dagen med att chilla och sen gå till gallerian som låg mitt emot. Tobias hade ett spel han skulle hämta på webbhallen och deras lagerbutik ligger i den gallerian. Sen så tog vi det lugnt några timmar och gick bort till mässan som låg ca 15 minuter från hotellet. Dock blev vi lite tidiga men då hann jag och filma, spela Pokèmon och så hann vi och läsa lite. Jag tog över ett gym som jag förlorade lika fort. :D Jag tror det bytte färg typ 3 gånger inom loppet av 10 minuter. :D Första dagen på mässan var rätt chill och väldigt rolig.
 
Lördag, vi kommer till mässan och jag filmar med 2 andra Cosplayare. Det var så kul att det ställde upp. :) Började mässan med att gå runt på golvet, sen var det massa roliga paneler att kolla på. Thomas Sekelius var där och hade en Q&A som jag kollade på. Sen fick jag autograf från Iain Glen och Matt Denton. Testade på att spela något VR spel och kollade runt på olika saker. Träffade några vänner här från Karlstad och skaffade några nya. :)
 
Söndag, sista dagen på mässan och sista dagen i Stockholm. Ska filma och upptäcker att när vi har filmat så tjuter det i filmen. Då har batteriet i mikrofonen dött så jag fick köra utan vilket blev bra ändå. :) Vi testade att spela Crasch Bandicoot och jag gillade verkligen spelet. Testade även att spela några spel på Nitendo Switch och det var superkul. Skulle vilja ha spelen och kunna spela här hemma. Kollade på några mer paneler och shoppade lite. Sen bar det av hemmåt, åt mat nere på centralen och det blev Burger King. 
 
Det tråkiga var att Tobias blev sjuk på resan och inte kunde njuta riktigt. Men han hängde på och trotsade förkylningen vilket betalade sig sen när vi kom hem. I vilket fall så var det en härlig resa med många härliga minnen och möten. :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0