Cykling, plugg och yogapass

Hej på er. Vilken dag det har varit. Först så blev vi väckta i natt av ett telefonsamtal från utlandet förmodligen någon bluff som vill lura en på pengar. När klockan sen ringer 6.30 så gick jag upp, Tobias var redan uppe. Han fixade frukost och jag orkade inte äta med en gång så jag fixade min senare. Min frukost blev mannagrynsgröt. 

När frukosten var intagen så gjorde jag mig iordning för dagen och cyklade iväg till biblioteket för att plugga. Tyvärr hade jag väldigt mycket ofokus under första försöket. Satt lite över en timme men var så trött och sliten. Jag jobbade ändå till 20.00 igår kväll och blev ju väckt i natt. Så jag tog en promenad och uträttade några ärenden. Spelade lite Pokémon också och fick några nya. 

Tillbaka på biblioteket och mer fokus denna gång. Läste Socialpedagogik och psykiatri. Väldigt fascinerande ämnen måste jag säga. När klockan var närmare halv två så gick jag till cykelbutiken som ligger intill och köpte nya handtag då mina inte alls var bra längre. Mötte upp Tobias på torget och sen gick vi och handlade doppresent. Cyklade hem och hämtade handlingslistan och tog bilen till Bergvik. På vägen dit passade vi på att tanka.

Väl hemma så fixade vi middag, körde en maskin med tvätt, planderade, Tobias diskade och jag avslutade min dag med ett yogapass som var 17 minuter långt. Nu är kroppen avslappnad och lugn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0